Lördag morgon...



God morgon där ute i stora vida världen =)
Då var det lördag och dags att jobba..... Känner inte alls för det men jag biter ihop ;) får ju göra det bästa av det...... Min mage känns som en spärrballong (allt ätande) och ryggen värker...... Men kanske en go dusch kan råda bot på det =)




Kommentarer
Postat av: Ulla

Godmorgon! Här ska oxå jobbas...fast i trädgården. Träd och buskar ska fällas.

Postat av: Satu:

Hej & Godmorgon gumman! ;D



Det låter inte vidare bra..

Har du funderat på om du kan ha dålig matsmältning? Det låter nästan som det..

Här är några tips mot det (eftersom jag också lider av det stundtals om jag inte sköter min kost)



Många har haft samma problem och alla - har blivit hjälpta av en fullständigt naturlig kur, som göder de goda bakterierna och tar bort de dåliga. Man kan bli enkelt hjälpt av ett enormt enkelt naturmedel som köps på Välsorterade Hälsokostbutiker:



Det heter Topinulin Aktiv Består av koncentrat från jordärtskocka + extrakt från Alger.

Jordärtskockan innehåller väldigt högt värde av Oligosackarider. Dessa lägger en gel och bildar smörsyra, i magen och genom hela tarmsystemet. När det hamnar i grovtarmen, blir det till näring i sin helhet åt de goda bakterierna, som tränger ut den dåliga tarmfloran, genom sin kraftiga tillväxt.

Kostfibrerna - inulinet, drar med sig allt gammalt ut ur tarmfickorna som ligger och jäser där, och göder då, de dåliga bakterierna.

EN kur är 4 tabl. m lite vätska före lunch ca 30 minuter, dagligen tills 100 tabletter är slut. Då brukar man vara fullt återställd en antibiotika besvären.

Har man andra och kanske svårare tarmstörningar kan man upprepa kuren. Många köper det för profylaktiskt mot grovtarms cancer, andra som diabetiker m övervikt för att det stabiliserar glykoshalten, och tar bort sug efter sött så de lättare kan banta - reducera sin vikt.



Läs själv betydligt mera på:

www.metrobloggen.se/farmakologensblogg - där finns länkar till expertis och bipacksedel hos imnportören ( aktivsyn.se )

Har inte hittat denna produkt någon annanstans i Sverige, den fanns tydligen på alla apotek 2 generationer tillbaka i lösvikt har jag förstått. ( till diabetikerna )



Hoppas du kan tänka dig att testa,det är definitivt,så slipper du uppkördhetskänslan m.m



Hoppas ryggen blir bättre.. :S



Puss & ha en bra dag på jobbet!!!



2008-09-13 @ 08:28:53
URL: http://satuelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback