Lustigt...

Har varit iväg med stora sonen i Lund... Specialisttandläkaren igen. Varmt så det snurrar..... Mår illa hela tiden. Nämen visst ja.... Inte vara så negativ ;) hehe..

Har suttit och retat upp mig på söta "läsare" som lämnat den fina lilla kommentaren... Jo, jag vet att det bara är att släppa det men hey, jag som är så negativ kan väl inte bara släppa.....
I alla fall så hoppas jag att det inte är en vuxen människa som skrivit den.... Att först kika in i min blogg alldeles fanatiskt i ett par veckor och sen avfärda den med att tro att bloggen är hela mitt liv.... Hur är man skapt om man tror det? Har mött på detta fenomen i andra bloggar.... Att folk tror att bloggen är hela livet och att inget händer utanför den..... Sen är vi alla olika hur vi väljer att skildra våra liv i bloggform.... Jag har således valt att få ur mig skiten i skriven form och kanske på köpet få lite stöd av vänliga själar..... Det har jag fått med och har vuxit sen jag började blogga. Tack vare alla fina människor som finns...

Sen finns det ju sådana som aldrig lämnar kommenterer men som känner sig tvungna att lämna en för att tala om vilken usel blogg man har... Fast de som sagt läst den fanatiskt.... I don´t get it????

Sen är jag väl lite dum som svarar... Personen kommer ju inte hit igen...eller?

Kommentarer
Postat av: LillaNisse

Skulle tro att den där personen är så nyfiken att den återkommer fler gånger, det är väl enkelt att kolla upp...

Kram

Postat av: Anna

Ja fy fan :( du vet att jag vet hur det är..sista idioten är inte född än..lägg ut kommentaren som inlägg och visa hur en del uppför sig på nätet..

Kram gumman!

2009-07-06 @ 11:48:55
URL: http://duracellmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback