Fatta...

Jag måste börja lära mig att tonåringar ibland säger och menar olika saker..... Sluta ta åt mig om mina barn är snäsiga mot mig. Fatta för fasiken att det hör till frigörelsen.
Idag var jag inte på yngsta sonens skolavslutning =(. Han var väldigt otrevlig mot mig häromdagen när jag pratade med honom om det men hade ändå planerat att gå dit idag. Men i morse då jag vaknade måste jag ha hamnat på fel sida för jag var mest bara sur. Alltså skippade jag att gå dit.......
Men åh, lilla gubben hade ju saknat mig där =(. Han undrade varför jag inte ringt i morse....... Fy vilken hemsk mamma jag känner mig som. Jag struntade i hans sista avslutning bara för att jag var sur....... Vad är jag för människa???
Nåväl, han har varit här hemma en stund nu och pratat lite och visat sina betyg och ett diplom. Min stiliga son i sin fina nya kavaj. Vi fick minsann en riktigt trevlig stund här och minsann tror jag han börjar bli vuxen han med.... märks på hans sätt att kunna sitta ner och prata en stund.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...... Kanske promenera eller kanske städa eller kanske bara slappa..... Äsch, slappa är ju mitt konstanta tillstånd numera känns det som =/ Kanske ändå bäst att jag städar..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback