Slappedag...

Jodå, jag kom upp klockan fyra i morse..... Men hu vad jag var trött. Fick upp lillkillen med och han blev klar i tid. När han dragit till tåget vid fem hamnade jag i min säng igen.
 Det var skitsvårt att somna igen men på något vis lyckades jag för att sen  bli väckt av klockan 6.20 igen. Snacka tabbe =O Jag skulle alltså upp 7.20 för att väcka stora grabben men hade ställt klockan fel =/. Somnade om igen och fick senare upp honom med i tid. När han dragit till skolan vid åtta gick denna damen in i sängen igen ;) Sov lite till....... Väcktes av telefonen efter en stund men det gjorde inget för det var en favorit som ringde =). Pratade en stund och sen sov jag en stund igen och steg upp vid elva för då orkade inte kroppen ligga mer....... Fick helt enkelt ont. Det blev således kaffedax och surr i telefon en stund till =)

Nu är det så tänkt att jag ska göra lite nytta också idag.... I alla fall få på mig kläder och ge mig ut på en promenad. Måste ju röra på fläsket ;) Och ja, för er som undrar så är jag ledig.......


Kommentarer
Postat av: Nettan

Det är väl tur att du var ledig så du kunde ta några powernap idag. Ha ha !



ha en bra promenad och dag



kram

Postat av: Anonym

undrar om det är jag som är favoriten?

många pussar och kramar

2009-05-14 @ 13:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback