Klaga, gnälla, klaga....


Så är jag på det igen.... Känner avskyn för mig själv krypa in under skinnet på mig... Fy fabian vad ful jag är..... Ja, det känns så alltså just nu =(

Har gått genom garderoben och det är inte många plagg som blir använda där inte. Tog en chansning på allt som tidigare varit rejält för stort. Men nääää, fick nätt och jämt på det och alla fettvalkar liksom syns =O.

Ja, jag är en människa som inte kan förlika mig med denna kropp. Jag är en av de där hemska som älskar magra kroppar och själv vill ha en mager kropp. För att inte bli missförstådd så vill jag säga att det finns massor av människor som inte är magra som jag ändå tycker är vackra.

Men min kropp passar inte som tjock..... Har fruktansvärda valkar som är svåra att dölja och jag har tyvärr svårt att trivas i kläder som sitter åt det allra minsta. Fanfanfan..... Var är min viljestyrka?????

Så....*andas ut*.... Nu har jag fått gnälla lite så nu kan jag börja dagen ;)

Har tyvärr huvudvärk så jag känner mig lite seeeg. Har egentligen inte tid att vara seg idag men det drabbar bara mig själv ;) Ska jobba senare och sen måste jag fixa med grabbarnas grejer och sen med mina grejer som ska packas..... För tiiidigt  i morgon bitti bär det äntligen av igen..=)


Kommentarer
Postat av: Ann Catrine

Att du har hittat det där fotot på mig...?!



Hoppas du får det riktigt bra på din resa, och att du kommer må bättre snarast! För nog vet att det inte är så illa som det känslomässigt upplevs just nu?!

Kramar, och jag sänder dig en tanke imorgon när du passerar "min" stad...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback