Iväg...

Har varit iväg idag och försökt mig på lite julshopping.... Men jag bara hatar dessa mängder av folk =o
Det stressar mig något enormt med långa köer så ofta skiter jag i att handla bara därför. Men två klappar fixade jag i alla fall =) Vars en rakapparat till grabbarna bus ;) tyckte det var dags nu...... Billiga jäklar blev det så jag hoppas de funkar ett tag i alla fall ;)
Sen blev det inget mer =(
Men grabbarna behöver inget mer utan det blir en liten peng också... Dottern kvar men hon är ganska lätt =) Jag känner henne innan och utan.

Vill så gärna ha en svart tunika till mig själv men vet ni.... Det är bannemej stört omöjligt att hitta till ett rimligt pris. Jag blir störd på de stora kedjorna som har kläder upp till strl. 46 och sen passar skiten inte.. Och hallåååå, jag har faktiskt bara tio kilos övervikt. Avskyr verkligen när det sitter som korvskinn =(
Menmen...det är billigt om inte annat.

Förbaskad också på mina kängor...  Köpte dem för kanske en månad sen men de har spruckit tvärs över sulan undertill på båda =/. Jävla pisskit ;)

Nu ska jag fixa lite potatisgratäng och färsbiffar till mig och grabbarna...Som för övrigt hade värsta läskiga slagsmålet innan =( Trodde fan det var slut med det. Men det var bara för gamla mamma att ställa sig mellan dessa två långa, starka killar och hoppas på att slippa alltför mycket stryk ;)


Kommentarer
Postat av: G

hoppas inte grabbarna G läser din blogg ;-)

2010-12-19 @ 16:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback