Klydd och kladd...

Fick veta i går kväll att skånetrafiken kommer att gå efter söndagstabell fram till 3 januari. Jo men jippie på det!!! Mitt supertidiga tåg på tisdag är således inställt...Fan. Fick tag i skånetrafiken i går för jag har plusbiljett så de måste ju fixa det på nåt vis, men de skulle höra av sig i dag... Har de gjort det??? NEJ. Antingen får de fixa taxi till mig eller så kommer jag att övernatta på Lunds station bara för att få komma med mitt X-2000... Ja, om nu det behagar komma ;)
Jag är inte lika nojig nu som jag varit tidigare men det är jobbigt att koppla bort det nu utan det ligger och gnager i magen. Tur det är ett par dagar kvar... Mer synd om de som ska ut i jultrafiken då :/

Det enda positiva är att en resplusbiljett garanterar att man kommer fram dit man ska, även om det kanske tar lite tid. Som förra gången då det tog drygt 12 timmar längre tid...Men fram kom jag =)

Jag segar idag....Ska ge mig ut i hamdeln var det tänkt men hua, vad det snöar idag...Känner inte alls för att gå ut. Fast jag tror det är bättre att få det gjort nu för det vankas tvättstuga i eftermiddag.....

Ska fixa kanske en klapp till och några fina kuvert till pengaklappar och sen ska sista maten inhandlas. Barnen fick önska det godaste på julbordet för jag sa att jag reducerar det i år... Jaha, så klart önskar de olika så det blir en del ändå. Hade tänkt skippa sillen men stora grabben älskar det så jaja ;)

Ha en fin lilla julafton sötisar....

Kommentarer
Postat av: Karin

Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Hoppas att resan går bra och att du får härliga dagar uppe i Norrland.

2010-12-23 @ 13:17:06
Postat av: Ann Catrine

Hoppas verkligen att du inte behöver ha en så jobbig resa mot norr denna gång!!!



Önskar dig och grabbarna en riktigt go och mysig jul!



Kram

Postat av: ejmis

God Jul!

2010-12-24 @ 03:44:25
URL: http://ejmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback