Trött, tröttare, tröttast....


Begriper verkligen inte hur min kropp fungerar..... Just nu blir armar och ben tuggummisega av minsta lilla.... Det är skitjobbigt för på något vis hade jag visst inbillat mig att jag inte längre hade dessa konstiga fenomen i kroppen. Skit säger jag.

Har mest bara slappat idag fram till att soffan kom.... Då fick jag stora grabben att hjälpa mig få den på plats...Redan då anade jag i armarna vad som komma skulle. Sen en promenix till Netto fram och tillbaka...Hem och kasta i mig lite fika och sen vidare promenad till mitt ledsagningsuppdrag.... Efter det blev det ytterligare en promenix för att hämta ut lite buzzadorgrejs och sen handla lite mat. Nu kändes det bannemej som att jag skulle somna gående.

Nu sitter jag i min sköna soffa och har så jäkla ont i ben och armar och ögonen trillar nästan samman... Visst är det konstigt att man kan bli sömnig av fysisk aktivitet?

Nåväl....Hoppas snart kroppen är bra igen.

Kommentarer
Postat av: Ann Catrine

Usch då, det där verkar besvärligt! Hoppas du blir bra fort!!

Jag ligger i soffan, slötittar på teven, läser bloggar (men det var inte många som skrivit något ikväll,tack för att du ändå orkade plita ner några rader)!

Ha en bra fortsättning på kvällen!

Postat av: Åsa

Vad var det för förpackningar av buzzgrejorna? Mina har inte kommit än...

2010-02-23 @ 16:33:47
URL: http://secondtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback