Värmeslag...

Oj...Idag kom sommaren till oss....Jäklar i min lilla låda vad varmt det är. Gav mig ut på en promenad tidigare idag och det blev lite väl mycket...Fick ont i fötterna för de svullna upp och blev ett tag alldeles svimfärdig. Men det är ju bara såååå skönt med värme. ( tycker bara inte om att svettas och gör det extra mycket nu med extrakilon)

Stora grabben bus dator är äntligen färdig..... Har varit inlämnad på lagning sen januari. Tillverkaren är inte alltför snabb med reservdelar eftersom de hellre säljer nya datorer vilket jag inte har råd med.
I alla fall hade vi kommit överens om att det var moderkortet som var paj och sen visade det sig att även nätdelen och nån CPU behövde bytas. Men reparatören bytte de delarna kostnadsfritt =) Hur snällt var inte det på en skala??? Han sa att vi ju redan kommit överens om priset så....

Jobb ett par timmar i morgon förmiddag sen ledig fyra dagar. Midsommar kommer jag att "fira" i min ensamhet här hemma. Orkar inte dra iväg då utan far till Mamma på lördag istället tror jag och då passar jag på att träffa min dotter som numera bor i Malmö med en kompis. Ska bli kul att ses... Var ett tag sen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback