Tisdag...

Uj...vad fantasilös rubrik ;) Höhö....



Men det är ju faktiskt tisdag så...=)

Var iväg på utvecklingssamtal i morse i stora sonens skola... Går lite si sådär. Han har lyckats få betyg i vissa ämnen som verkade tveksamma men inte i andra... men de är kanoners och han skippar vissa lite svårare ämnen just nu för att läsa ikapp senare.
Men han är inte riktigt igenkänningsbar där..I skolan. Han är kaxig, stöddig och högljudd.... Min teori är att han tittar och lär. Han ser att andra ungdomar är lite kaxiga och högljudda men missar vissa delar.... De mogna delarna. Det är svårt det där, för självklart förstår jag att hans "system" inte riktigt fungerar som för andra så han måste ju hela tiden titta hur andra är och det kan ju bli lite fel om det inte är naturligt =/
Men min förhoppning är att det är en fas.... Hans skolgång är uppdelad på ett integrerat program för funktionshindrade och vanligt barn och fritid. Lärarna sa att i vanliga BF var han lugnare och mer "normal" så förmodligen är han mest normal av eleverna i IIV och kan spela ut mer där???

Oj, vad mycket det blev.....

Efter mötet snabbade jag mig hem med tåget till byn igen och handlade lite och åt innan jag rusade till jobb. Sen ringde skolsköterskan på lillkillens skola...Då satt han där med sin dunderhosta som slarvmamman inte hunnit ta itu med... Så hon fixade en tid på vc åt honom... Han fick gå dit själv och när jag efteråt frågade honom vad doktorn sagt så visste han inte...=O Haha..Typiskt. Men en härlig hostmedicin à 200 kronor blev det att hämta ut =/ Jippie..... Har lagt över 800:- senaste månaden på läkare och mediciner till honom...Kanske läge för pappa att bidra ekonomiskt nu????

Nu föll det sig att han ville ha annan mat än det jag köpt så vi tog en sväng in om affären efter apoteket och inhandlade lite pitabröd, kebabkött och grönsaker. Sen åt han med god aptit =)

Nu sitter jag här i min ensamhet och är ganska nöjd med dagen ändå.....

Förresten.... Har jag berättat att jag älskar N??? ;)


Kommentarer
Postat av: N

Fortsätt med det du, jag älskar dig oxå...

P o K

2010-05-25 @ 19:28:44
Postat av: Ann Catrine

Nej, - det har du inte berättat ;-)



Ha en skön kväll, du har ju haft en intensiv dag så det är du värd!



Kram

Postat av: Åsa

Hoppas det ordnar upp sig med stora, och att det som du säger bara är en fas.



puss på dej!

2010-05-25 @ 21:11:25
URL: http://secondtime.blogg.se/
Postat av: Anna

Spark i baken på pappa att betala morr

Du är ingen slarvmaja-man kan inte ha allt i hövve!!!

Kram på er..du och N ..verkar vara precis det du behöver ;)

2010-05-26 @ 09:53:41
URL: http://garanteratglamourfritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback